Wikiverzita:Diskusní prostor: Porovnání verzí

Smazaný obsah Přidaný obsah
značka: doručení hromadné zprávy
značka: doručení hromadné zprávy
Řádek 374:
8. 9. 2021, 01:13 (UTC)
<!-- Zprávu zaslal Uživatel:Xeno (WMF)@metawiki pomocí seznamu na https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Distribution_list/Global_message_delivery/cs&oldid=5497377 -->
 
== Call for Candidates for the Movement Charter Drafting Committee ending 14 September 2021 ==
 
<div lang="sk" dir="ltr" class="mw-content-ltr">
<section begin="announcement-content"/>Stratégia hnutia vyhlasuje [[:m:Special:MyLanguage/Movement_Charter/Drafting_Committee|Výzvu pre kandidátov Návrhového výboru Charty hnutia]]. Výzva začína 2. augusta 2021 and končí 14. septembra 2021.
 
Očakáva sa, že výbor bude zastupovať [[:m:Special:MyLanguage/Movement_Charter/Drafting_Committee/Diversity_and_Expertise_Matrices|rozmanitosť v hnutí]]. Rozmanitosť zahŕňa pohlavie, jazyk, geografiu a skúsenosti. Zahŕňa to účasť na projektoch, pobočkách a nadácii Wikimedia Foundation.
 
Na to, aby ste sa stali členom, nie je potrebná plynulá angličtina. V prípade potreby je k dispozícii podpora prostredníctvom prekladu a tlmočenia. Členovia dostanú príspevok na kompenzáciu nákladov na účasť. Na každé dva mesiace je to 100 USD.
 
Hľadáme ľudí, ktorí majú niektoré [[:m:Special:MyLanguage/Movement_Charter/Drafting_Committee#Role_Requirements|zručnosti]] z nasledovných:
 
* Vedieť písať spoločne. (preukázateľné skúsenosti sú výhodou)
* Ste pripravený hľadať kompromisy.
* Zameraný ste na inklúziu a rozmanitosť.
* Majte znalosti o komunitných konzultáciách.
* Máte skúsenosti s medzikultúrnou komunikáciou.
* Majú skúsenosti so správou alebo organizáciou v neziskových organizáciách alebo komunitách.
* Máte skúsenosti s vyjednávaním s rôznymi stranami.
 
Očakáva sa, že výbor začne s 15 ľuďmi. Ak bude 20 a viac kandidátov, prebehne kombináciou volieb a selektovania. Ak ich bude 19 kandidátov alebo menej, prebehne proces výberu bez volieb.
 
Pomôžte posunúť Wikimediu dopredu v tejto dôležitej úlohe? Odošlite svoju kandidatúru [[:m:Special:MyLanguage/Movement_Charter/Drafting_Committee#Candidate_Statements|sem]]. S otázkami kontaktujte na strategy2030[[File:At sign.svg|16x16px|link=|(_AT_)]]wikimedia.org.<section end="announcement-content"/>
</div>
 
[[User:Xeno (WMF)|Xeno (WMF)]] 10. 9. 2021, 16:43 (UTC)
<!-- Zprávu zaslal Uživatel:Xeno (WMF)@metawiki pomocí seznamu na https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Xeno_(WMF)/Delivery/Wikiversity&oldid=22002001 -->